Balıkesir’in değerli sanatçılarından Ayhan Erden, Altıntaş Otel’de düzenlenen ‘Kışa Merhaba’ kadınlar matinesinde sahneye çıktı. Sanatçı Erden, gece boyunca söylediği eğlence dolu şarkılar ile Balıkesirli kadınlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Uzun bir aradan sonra yeniden sahnelere çıkan Balıkesir’in tanınmış sanatçılarından Ayhan Erden, Altıntaş Otel’de düzenlenen kışa merhaba matinesi için biletler günler öncesinden tükendi.

Sahne öncesi konuşan sanatçı Erden: “Heyecanım yine her zamanki gibi tavan yaptı. Salonumuz tamamen dolu. Günler öncesinden kadınlarımız biletlerini aldılar. Bu gece doyasıya eğleneceğiz. Sabahlara kadar danslar ederek eğlenmeye doyacağız. İnşallah geldiklerine değer” dedi.

KADINLAR EĞLENMEYİ HAK EDİYOR

Altıntaş Otel İşletme Sahibi Kübra Altıntaş Kır ise, eğlenmeyi en çok kadınların hak ettiğini belirterek böyle bir organizasyonu düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi ve şöyle devam etti: “Sevilen, takdir edilen, onaylanan ve özgürleştirilen her kadın bir gecede dünyayı değiştirebilir. Eğlenmeyi en çok hak eden kadınları bu özel gecemizde misafir etmek bizi çok mutlu ediyor. Katılan tüm kadınlarımıza iyi eğlenceler diliyorum.”

Daha sonra sahne alan sanatçı Erden, gece boyu söylediği şarkılarla Balıkesirli kadınlara unutulmaz bir şölen sundu.




KAYNAK: İHA