1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. ‘TEMBEL AYŞE’ SİNCAN’DA TAM NOT ALDI

‘TEMBEL AYŞE’ SİNCAN’DA TAM NOT ALDI

Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini ‘Tembel Ayşe’ oyunu ile açtı.

featured
0
Paylaş

Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini ‘Tembel Ayşe’ oyunu ile açtı. ‘Tembel Ayşe’ oyunu aileleriyle salonu dolduran çocuklardan tam not aldı.
Kültür ve sanat faaliyetleri ile vatandaşlardan tam not alan Sincan Belediyesi, tiyatro sezonunu eylül ayıyla açtı. Geçtiğimiz hafta çocukların severek seyrettiği ‘Tembel Ayşe’ oyunu bu hafta sonu tekrar sahnelendi. Sincan Belediyesi Lale Konferans ve Tiyatro Salonu, miniklerin kahkahasıyla şenlendi. Tembel Ayşe oyununda, çocuklara çalışmanın erdemi anlatılıyor. Oyunda komik sahnelerle tembellik ve çalışkanlık arasındaki farklar gösterilirken, sağlıklı yaşam ve temizliğin önemine de vurgu yapılıyor.
Başlama saati ise 14.00 olan oyun, 8 Eylül Pazar günü ücretsiz olarak çocuklarla tekrar buluşacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!