1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. TARSUS’TA ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ

TARSUS’TA ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Otizm Derneği iş birliğiyle özel gereksinimli çocuklar için unutulmaz bir etkinlik düzenlendi.
+1 Kafe’de gerçekleşen organizasyonda çocuklar, müzik terapisiyle ritmin gücünü keşfederken, boyama etkinliğiyle hayal dünyalarını renklendirdi. Etkinlik boyunca çocuklar, müziğin iyileştirici etkisiyle rahatladı, dans ederek doyasıya eğlendi. Renklerin, melodilerin ve hareketin birleştiği bu özel buluşmada, çocuklar hem keyifli vakit geçirdi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
Tarsus Belediyesi ve Tarsus Otizm Derneği, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılımını desteklemek amacıyla benzer etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TARSUS’TA ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!