Balıkesir Kent Konseyi, “Şehir Yönetim” programı kapsamında düzenlenen tanıtım standında çalışmalarını sergiledi.

Balıkesir Kent Konseyi, katılımcılık anlayışıyla 2019 yılından bugüne şehirde gerçekleştirdiği örnek çalışmaları, “Şehir Yönetim” programı kapsamında düzenlenen tanıtım standında sergiledi. "Şehir Birleştirir" mottosuyla hareket eden Kent Konseyi, şehrin daha yaşanabilir ve kapsayıcı bir yer olması için çeşitli bileşenleriyle birlikte gerçekleştirdiği çalışmaları ve tavsiye kararlarını ziyaretçilerle paylaştı.

Kent Konseyi'nin katılımcılık ve işbirliği anlayışıyla düzenlediği toplantılar, seminerler ve çalıştaylar sayesinde şehir sakinlerinin fikirlerini ve önerilerini paylaşmasını sağladığı belirtildi. Ayrıca, çevre ve yeşil alanların korunması ve artırılması amacıyla gerçekleştirilen projeler ile kültürel etkinliklere destek verilmesi, sosyal yardım ve dayanışma faaliyetleri gibi çalışmalar da tanıtım standında öne çıkan konular arasındaydı.

Kent Konseyi yetkilileri, şehir yönetimine sundukları tavsiye kararlarıyla da şehrin gelişimine katkı sağladıklarını belirtirken, “Şehir Birleştirir” mottosuyla yola çıktıklarını ve şehirdeki tüm bileşenlerle birlikte daha yaşanabilir bir Balıkesir için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

HABER: SERPİL YILDIZ