Özel Mini Kulüp Anaokulu’nun 10Burda AVM içerisine ‘Atatürk’ adını taşıyan sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Balıkesir Özel Mini Kulüp Anaokulu’nun sanat etkinlikleri kapsamında öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı ‘Atatürk’ konulu sergisi önceki gün 10Burda AVM’de düzenlenen törenle açıldı. Davetliler ve okul yönetiminin açılışı yapmasının ardından açılışa katılan veliler sergiyi gezerek, çocukların gözünden Atatürk’ü gördü.

Minik öğrencilerin Atatürk sevgisini anlattığı resimlerinin sergilendiği Atatürk Sergisi AVM’de bulunanlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Özel Mini Kulüp Anaokulu Sahibi Işıl Asar, sergide yaptığı konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek değildir’ sözünü hatırlatarak başladı. Asar sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Çocuklarımıza sadece Atatürk’ü sevmeyi öğretmiyoruz. Çocuklarımızın Atatürk’ü içselleştirmesini amaçlıyoruz. Bu yüzden topladık. Bu sergimizde Atamızla olan düşlerimizi, sevgimizi yansıttığımızı düşünüyorum. Etkinliğimize katılarak bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Özel Mini Kulüp Anaokulu’nun ‘Atatürk Sergisi’ Balıkesirlilerin gezip görebilmesi için 3 gün boyunca 10Burda AVM’de açık kalacak.

Haber: Doğancan Balık