Burhaniye’de bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası ADRA’FEST’te sanatçılar Ören Adramytteion Kazı Evi’nde Burhaniyelilerle buluştu.

Ören-Adramytteion Antik Kenti Kültür Turizm ve Doğa Derneği öncülüğünde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ADRA’FEST’ de sanatçılar Ören Adramytteion Kazı Evi’nde Burhaniyelilerle buluştu.

ADRA’FEST, Şef Çağrı Çalışır öncülüğünde Ayvalık Sebahat-Cihan Şişman GSL ve Zeytin Çekirdekleri Oda Müziği klasik müzik severlere keyifli dakikalar yaşattı.

 

Oda Müziği Konseri ardından, sahneye çıkan Burhaniye Kent Konseyi Kadın Korosu Şef Cahit Baylav ile birlikte dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatırken keyifli geçen dinletinin ardından sahneyi Şef Tülin Özdem’in öncülük ettiği AYKÜSAD ACAPELLA Korosuna bıraktılar.

AYKÜSAD ACAPELLA Korosu ile müzik ve sanat ile dolu olan gece son bulurken, keyifli dakikalar yaşayan müzik severler sanatçıları ayakta alkışladılar.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna ve Belediye Meclis üyesi Çiğdem Karasakal Avcu’nun da katıldığı dinleti sonrasında, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna; sanatçılara katılımları dolayısı ile teşekkürlerini sunarak Şef Cahit Baylav’a çiçek takdim etti.

Diğer şeflerinde unutulmadığı sanat gecesinde Şef Çağrı Çalışır’a çiçeğini Adramytteion Araştırmaları Heyet Başkanı Dr. Murat Özgen verirken Şef Tülin Özdem’e ise Balıkesir Kuva-yi Milliye Müzesi Görevlisi Uzman Filiz Gürboğa takdim etti.

 

 

HABER: BUSE ASLAN