Furkan Mert Ünlücömert, piyanoya olan tutkusunu dünya sahnesine taşımaya hazırlanıyor. Furkan Mert Uluslararası Mozart Yarışması'na katılmayı hedefliyor.

Furkan Mert, piyano eğitimine başladıktan bir yıl sonra, piyanonun en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası Mozart Yarışması'na katılmayı hedefliyor. Bandırma'daki özel okulunda aldığı eğitimle müzikal yeteneklerini geliştiren Furkan Mert, Dünya Piyano Günü'nde sergilediği performans ile dinleyicileri adeta büyüledi.

7 yaşındaki Furkan Mert Ünlücömert, gelecekte başarılı bir virtüöz olma hayaliyle dolu. Uluslararası arenada Bandırma'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Furkan Mert, müzikle olan bu tutkulu yolculuğunda aldığı destek ve eğitimle her geçen gün kendini daha da ileri taşıyor.

Küçük yaşına rağmen büyük hedefler peşinde koşan Furkan Mert, müziğin evrensel diliyle sınırları aşmayı ve dünyanın dört bir yanındaki insanları birleştirmeyi amaçlıyor. Uluslararası Mozart Yarışması'na katılma hayali, onun müziğe olan inancını ve bu sanat formuna adanmışlığını gösteriyor. Furkan Mert'in hikayesi, genç yaşta müziğe gönül veren her çocuğa ilham veriyor.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER