1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. KOCASEYİT FOTOĞRAF MARATONU SONUÇLANDI

KOCASEYİT FOTOĞRAF MARATONU SONUÇLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havran Belediyesi’nin 9-10 Eylül 2023 tarihleri arasında 3’üncüsünü düzenlediği Kocaseyit Fotoğraf Maratonu sona erdi. Kocaeli, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın, Şanlıurfa, Balıkesir, Ankrara,  Amasya, Kütahya ve Bursa’dan gelen fotoğrafçılar; 2 gün boyunca Havran sokaklarında ilçenin kültürel mirası olan tescilli tarihi evleri ve yapıları fotoğrafladılar. 

2023 – 076 TFSF onay numarası ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteği ile yapılan foto maratonun seçici kurulunda BASAF Başkanı Osman Sipahi, Cihan Karaca, Faik Kaplan, Abit Kullebi ve Havran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz yer aldı.

Havran Belediyesi – 3. Havran Ulusal Kocaseyit Fotoğrafçılar Maratonu Fotoğraf Yarışması’nda Birincilik Ödülü’nü ‘Kardeş’ adı ile Emrah Taşkıran alırken, İkinciliği ‘Dua’ isimli eseri ile Yahya Engin, ‘Müze’ isimli fotoğrafı ile Nadire Günday, ‘Zeytin Fabrikası’ ve ‘Çiçek’ adları ile Deniz Kalaycı Mansiyon, ‘Mavi’ isimli fotoğrafı ile Melek Kaya Mansiyon ödülünün sahipleri oldu.

Öte yandan yarışmada 30 fotoğrafa da sergileme verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KOCASEYİT FOTOĞRAF MARATONU SONUÇLANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!