Kepsut Belediyesi’nin organize ettiği, Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’la “Can Veren Pervaneler” söyleşisi yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.

Kepsut Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Hayati İnanç’ı Kepsutlular ile buluşturdu. Kepsut Mehmet Karabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Can Veren Pervaneler” söyleşisine katılan hukukçu yazar İnanç, mizahi anlatımı hem güldürdü hem düşündürdü.

Programa katılan vatandaşlar tarafından söyleşi beğeniyle izlendi. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul; “Vefalı Yurt Kepsut’lu hemşehrilerimiz ile değerli hocamız Hayati İnanç’ın anlatımı ile can veren pervaneler adlı konferansımızda bir araya geldik.

Mehmet Karabey Kültür merkezimizde gerçekleşen programımıza katılan 2 binin üzerinde hemşehrimize, değerli daire amirlerimize, kıymetli konuklarımıza ve böyle güzel bir program ile bizleri onurlandıran değerli hocamız Hayati İnanç’a şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Program sonunda Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, etkinliğe katılan ilçe protokolüyle birlikte Hayati İnanç'a plaket takdim etti.

Yazar İnanç ise programın sonunda okurlarının kitaplarını imzalayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABER: BUSE ASLAN