Kadın istihdamını ve girişimini desteklemek amacıyla Burhaniye Belediyesi tarafından da desteklenen Zeytin Kadın Kooperatifi Emek Evi Cafe bugün düzenlenen tören ile kapılarını misafirlerine açtı.

Düzenlenen açılış törenine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Ayten Tuna, Belediye Meclis Başkanvekili Tarık Erdil, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kadın istihdamını ve girişimini desteklemek amacıyla Burhaniye Belediyesi tarafından da desteklenen Emek Evi Cafe’de, kadınlarımızın kendi elleriyle ürettikleri, yiyecekten giyeceğe bütün ürünler vatandaşlar ile buluşturuluyor. Düzenlenen açılış töreni ardından açıklamalarda bulunan Başkan Deveciler; “Bizler Burhaniye Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yeteneklerini ortaya çıkartmayı amaçladık. Kendi elleriyle ürettikleri, Takılardan çantalara, konserve ürünlerden yiyeceklere bütün ürünleri vatandaşlarımız ile paylaşmak istedik. Bizim amacımız; kadınlarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasına öncülük etmek, ürettikleri eserleri vatandaşlarımız ile paylaşmak, bu ürünleri de istihdama dökmektir. Kadınlarımız ticaretten siyasete, her alanda gücünü göstermelidir. Biz de bugün bir nebze de olsa buna katkı sağlamaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

HABER: BÜLTEN