1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. HORMA KANYONU BAKIM ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE ZİYARETE KAPATILDI

HORMA KANYONU BAKIM ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE ZİYARETE KAPATILDI

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Horma Kanyonu, bakım onarım çalışmaları çerçevesinde ziyarete kapatıldı.

featured

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Horma Kanyonu, bakım onarım çalışmaları çerçevesinde ziyarete kapatıldı.
Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde Zarı Çayı üzerinde Horma Kanyonu’nun turizme kazandırılması çerçevesinde, kanyon girişinden Ilıca Şelalesi’ne kadar yapılan yaklaşık 3 kilometrelik ahşap yürüyüş yolu bakım ve onarıma alındı.
Son yıllarda Kastamonu turizminin önemli merkezleri haline gelen ve 2019 yılında faaliyete geçen 3 kilometrelik ahşap yürüyüş platformu, bakım ve onarım çalışmalarının için ziyarete kapatıldı.
Kış mevsiminin de bölgede etkili olması ve yağışların tehlike oluşturması sebebiyle kapatılan yürüyüş platformunun, tamirat ve tadilat çalışmalarının ardından tekrar ziyarete açılacağı duyuruldu.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.