Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen resim sergisi, sanatseverlerden tam not aldı.
Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Edremit Halk Eğitimi Merkezi tarafından Novada AVM’de düzenlenen resim sergisi, bölge halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Sergide, farklı yaş ve yeteneklerden birçok katılımcının eserleri ziyaretçilerle buluştu.
Açılış törenine İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Rasim Girgin’in yanı sıra çok sayıda okul ve kurum müdürü, öğretmenler ile vatandaşlar katıldı. Sergide yer alan eserler, katılımcıların yaratıcı süreçlerinin ve sanat anlayışlarının bir yansıması olarak değerlendirildi.
Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, böyle kültürel ve sanatsal etkinliklerin bölge halkının sanata olan ilgisini artırmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, serginin hazırlanmasında emeği geçen kurum yöneticileri, öğretmenler ve usta öğreticilere teşekkür edildi.
Sergi, sanatın toplum yaşamındaki önemine dikkat çekerek, farklı yaş gruplarından bireylerin kendilerini ifade etme imkanı bulduğu bir platform sundu. Novada AVM’de gerçekleştirilen etkinlik, ziyaretçilerin beğenisini kazanarak, kültürel faaliyetlerin yaygınlaşmasına katkı sağladı.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın