Susurluk Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel düzenlediği etkinlikler gerçekleştirilen Cumhuriyet Konseri ile taçlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı ülkemizde coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel bir dizi etkinlikte Balıkesir’in Susurluk ilçesinde gerçekleştirildi. Susurluk Belediyesi ve Koro Susurluk iş birliğinde düzenlenen Cumhuriyet Konseri’nde açılış konuşmasının ardından lise öğrencilerinin düzenlediği ses yarışması yapıldı. Ses yarışmasının ardından Koro Susurluk’un hazırladığı Cumhuriyet Konseriyle gece son buldu.

Koro Susurluk’un Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel hazırladığı konserde Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarda yer aldı.

Susurluk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Susurluk İlçe Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve ünlü yönetmen Gani Müjde ve Susurluk halkının katılımı ile gerçekleştirildi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in yaptığı açıklamasında şu sözlerine yer verdi; “Koro Susurluk Cumhuriyet konseri muhteşemdi. Susurluk'ta öyle güzel müzik sevdalıları, öyle güzel Cumhuriyet aşıkları var ki Susurluklu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bu arada liseler arası şarkı yarışmasına katılıp eşsiz performanslar gösteren evlatlarımın gözlerinden öpüyorum.

Bizlere leziz notaları ile Cumhuriyet şarkıları seslendiren, organizasyonun sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hep birlikte daha yüksek bir sesle haykırılmalı, yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

 

Haber: Buse ASLAN