Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2024-2025 sezonu için transfer çalışmaları kapsamında kadrosunu 5 yeni oyuncuyla güçlendirirken 6 oyuncuyla da sözleşme yeniledi.

2024-2025 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’te mücadele edecek Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 5 yeni oyuncuyu kadrosunu kattı. Kulüp bu anlamda Sinop Ayancık Belediyespor’da geçiren orta oyuncu Azra Çilez, geçtiğimiz sezonu Akhisar Belediyespor Kulübü’nde geçiren pasör oyuncusu Azra Çapkın, geçtiğimiz sezonu Akhisar Belediyespor’da geçiren pasör oyuncusu İlayda Şenhazar, geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Voleybol Akademisi forması giyen smaçör oyuncusu Simge Özbey, geçtiğimiz sezonlarda Türk Hava Yolları’nda forma şansı bulan Simge Özbey ve son olarak Sivrihisar Spor Kulübü’nde forma giyen pasör çaprazı oyuncusu Selin Toy Yurtsever ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

 

İÇ TRASNFERDE 6 OYUNCUYLA ANLAŞMA TAMAM

 

Ayrıca Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonda kulübün formasını terleten pasör çaprazı oyuncularından Aysun Üstün Güler, Sudenaz Pektez, smaçör oyuncularından Lale Beyza Pektez, Nefise Bilgel, orta oyuncusu Duygu Taşçıoğlu ve libero oyuncusu Hatice Engin ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Tüm imza törenlerine katılan Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, kadroya yeni katılan oyunculara başarılar diledi. Ayrıca Başkan Özoğuz bu sene şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirterek takım için en iyisi yapacaklarını söyledi.

 

HABER: UĞUR YAZICI