YANINDAYIZ Derneği üyeleri tarafından hazırlanan Berber Dükkanı Sohbetleri, 10Burda AVM’de yapıldı.

YANINDAYIZ Derneği tarafından toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak amacıyla yapılan Berber Dükkanı Sohbetleri bu kez 10Burda Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi. Cumartesi günü alışveriş merkezi içerisinde yer alan Sahne10’da yapılan etkinlikte YANINDAYIZ Derneği üyelerinden Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, Serhan Ok ve Hikmet Koyuncuoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Yapılan etkinlikte toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin tüm dünya için kritik bir konu olduğuna dikkat çeken konuşmacılar, cinsiyet ayrımcılığına dayalı kalıp ve yargıların değişmesi ile buna neden olan önyargıyla mücadele etmenin önemine dikkat çektiler.

YANINDAYIZ Derneği üyelerinin; erkeklerin berber dükkanında yaptığı sohbetleri canlandırarak seyirci ve kendi aralarında konuştuğu etkinlikte toplumsal cinsiyet eşitsizliği konusunda farkındalık oluşturması amaçlanıyor.

Sahne10’da gerçekleştirilen etkinlik vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle izlendi. 

HABER: BUSE ASLAN