1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. BAÜN’DE CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA ÖZEL SERGİ

BAÜN’DE CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA ÖZEL SERGİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı anısına 100+ Şehirler Arası Karma Sergi” başlıklı etkinliğin açılışı, Güzel Sanatlar Üniversitesi Sergi Salonunda; Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Murat Doğdubay ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Profesör Doktor Mehmet Narlı, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Küratörlüğünü Profesör Ruhi Konak’ın, Sergi Sorumluluğunu da Öğretim Görevlisi Derya Arslan’ın yürüttüğü ve BAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinin eserlerinin de yer aldığı sergi, 3 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Haber: Ebru Kantarlıoğlu

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAÜN’DE CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA ÖZEL SERGİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!