1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. BAŞKAN DEVECİLER, ÜRETEN KADINLARIN YANINDA

BAŞKAN DEVECİLER, ÜRETEN KADINLARIN YANINDA

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, üreten ve kendini geliştiren kadınların yanında olmaya, destek vermeye devam ediyor.

featured

Sanatçı Figen Köprülü ve 27 kişilik Halk Eğitim Minyatür ve Dekoratif Tablo Kursu öğrencilerinin ürettikleri minyatür ve dekoratif resim eserleri İskele Meydanı’na kurulan sergide halkın beğenisine sundu. Sergi yerinin tahsisi, çadır ve sergi kurulumu gibi konularda destek olan Burhaniye Belediyesi, açılış gününde de kursiyerleri yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban sergiyi ziyaret ederek kursiyerleri tebrik etti. Ziyaret esnasında, Nuran Sokur Başkana tablo hediye etti. “Üreten ve Gelişen Burhaniye” anlayışıyla üreten kadınların her zaman destekçileri olacaklarını belirten Başkan Deveciler, “Üreten ve kendini geliştiren kadınların Burhaniye Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Eserlerini sergileyen ve bundan gelir elde eden kadınlarımızı tebrik ediyorum. Değerli Figen Köprülü’ye de emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.