1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Bandırma’da Kitap Günleri Coşkusu     

Bandırma’da Kitap Günleri Coşkusu     

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Bandırma Kitap Günleri, Cumhuriyet Meydanı’nda kitapseverleri edebiyat, sanat ve müzikle bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde okurlar, yazarlarla buluşarak imza ve söyleşi programlarına yoğun ilgi gösterdi.

 

Programın en çok dikkat çeken isimlerinden yazar Ahmet Ümit, gerçekleştirdiği söyleşi ve imza etkinliğiyle büyük ilgi gördü. Okurlarıyla edebiyat üzerine sohbet eden Ümit, soruları yanıtladı ve kitaplarını imzaladı.

Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Yılmaz Arı da bilgi dolu sunumuyla katılımcılara farklı bakış açıları sundu. Yazarlar Salim Nizam ve İbrahim Köse söyleşileriyle, Ayliz Filiz, Gültekin Özcan, Durdu Ergenç ve İncilâ Çalışkan ise imza günleriyle okurlarla buluştu.

Günün sonunda müzik dinletileriyle renklenen Kitap Günleri, Bandırmalılara edebiyat dolu bir atmosfer yaşattı. Bandırma Belediyesi’nin organizasyonuyla hayata geçen etkinlik, kentin kültürel yaşamına katkı sağlamayı sürdürüyor.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Bandırma’da Kitap Günleri Coşkusu     
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!