1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Balıkesir’de Babalar Günü Konserinde Ferdi Zeyrek Unutulmadı!

Balıkesir’de Babalar Günü Konserinde Ferdi Zeyrek Unutulmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Babalar Günü'nü unutulmaz bir konserle kutladı. Ancak geceye damga vuran anlar, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in anılmasıyla yaşandı.

featured
0
Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Orkestrası, Babalar Günü kapsamında düzenlediği “Babalara Selam Konseri” ile vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Avlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserde, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek de anıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, Türk müziğinin efsane isimleri Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur’un en sevilen eserlerini solist Tamer Deniz seslendirdi. Konsere CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Sevinç Baykan Özden, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygusal anların yaşandığı konserde, “Hatıran Yeter” şarkısı çalarken Ferdi Zeyrek’in fotoğrafları ve görüntüleri sinevizyonda gösterildi. Anma sırasında Zeyrek’in ailesiyle çekilen fotoğrafı yansıtılırken, vatandaşlar alkışlarla merhum başkanı saygıyla andı.

Konser sonunda konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Büyükşehir Belediyemize babaları unutmayan bu anlamlı geceyi düzenledikleri için teşekkür ederiz. Babalar Günü’müz kutlu olsun” dedi. Başkan Vekili Sevinç Baykan Özden ise solist Tamer Deniz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!