1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. AYDINLILAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PİNHANİ KONSERİ İLE BULUŞTU

AYDINLILAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PİNHANİ KONSERİ İLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konserde sahne alan Pinhani grubu, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla Aydınlılara müzik ziyafeti verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Atatürk Kent Meydanı’nda sevilen grup Pinhani konseriyle kutladı. 30 bine yakın Aydınlı sanatçıya coşkuyla eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zafer tacı olan TBMM’nin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun’ ifadelerini kullandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayan Büyükşehir Belediyesi, kutlama etkinlikleri kapsamında Pinhani konseri düzenledi. Sevilen grup kendisine eşlik eden Aydınlılara müzik dolu bir gece yaşattı. En sevilen şarkılarını seslendiren grup, vatandaşlarından büyük alkış aldı. Yıl boyunca düzenlenen ücretsiz konserler ile kültür ve sanat etkinliklerinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AYDINLILAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PİNHANİ KONSERİ İLE BULUŞTU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!