Beş ayrı noktada eş zamanlı etkinliklerle devam eden Burhaniye 5. Kitap Fuarı yazlık sinema gösteriminde bu gece ‘Hoşçakal Yarın’ filmi vardı. Seyircilere gazoz ikramları yapıldı.

Fuar konuklarından sinema oyuncusu, yönetmen ve siyasetçi Berhan Şimşek ve senarist, yönetmen Reis Çelik izleyicilerle birlikte filmi izledi. Şimşek filmin başrolüyken, yönetmen koltuğunda da Çelik oturmuştu. Özgürlük Parkına kurulan açık hava sinemasında, yazlık sinema keyfinin ardından, Fuar Koordinatörü Sinan Karahan yönetiminde Berhan Şimşek, Reis Çelik ve Orhan Aydın sinema severlerle birlikte söyleşi gerçekleştirdi. Gösterim sonrasında Berhan Şimşek,”O dönemlerde bu filmi çekmek cesaret ve mangal gibi yürek isterdi” dedi.

Berhan Şimşek, Deniz Gezmiş’i canlandırdığı için onur duyduğunu ekledi. Söyleşide, ünlü konuklara teşekkür hediyelerini 22. Dönem CHP Milletvekili Harun Akın ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler verdi. Ayrıca Deniz Gezmiş'i canlandıran canlı heykel sanatçısı, sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

HABER: BÜLTEN