Bandırma Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, Bandırma halkı unutulmaz etkinliklerle kutlayacak.

Kutlamalar saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırma Konservatuarı Genç Yetenekler Konseri ile başlayacak. Genç müzisyenlerimizin sahne alacağı bu özel konser, zafer coşkusunu müzikle birleştirerek hemşehrilerimize unutulmaz anlar yaşatacak. Genç yeteneklerin performansının ardından geleneksel fener alayı saat 20:30’da Migros önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na doğru ilerleyecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saat 21:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Evrencan Gündüz’ün sahne alacağı konserle devam edecek. Türk rock müziğinin genç ve yetenekli ismi Evrencan Gündüz, sevilen şarkılarını Bandırmalılar için seslendirecek. Coşkulu Bandırma halkının eşlik edeceği konserle zafer coşkusu doruğa ulaşacak.

HABER: BÜLTEN