Çam ağacı kesimi ve satışı yapılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı "ilan.gov.tr" internet sitesinde yer alan ilana göre hava Kuvvetleri Komutanlığı 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı tarafından çam ağacı kesimi ve satışı yapılacağı duyuruldu. Yayınlanan ilanda Hava Kuvvetleri 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı: "

TAHMİNİ 236,75 M³ (619 ADET) ÇAM AĞACI KESİMİ VE 600 ADET ÇAM AĞACI BUDAMASI SATIŞI, 3212 sayılı kanun ve MSY 310-6 (B) yönerge hükümlerine göre KAPALI TEKLİF AÇIK ARTIRMA USULÜ ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:                                    

  1. İdarenin
    1. Adresi                               : 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı Bandırma/ BALIKESİR
    2. Telefon ve faks numarası : 0266 713 38 30 (4025-4026)
    3.  Elektronik posta adresi    :    
  2. İhalesi Konusu satış İşinin
    1. Niteliği, Türü ve Miktarı  : Tahmini 236,75 M3 (619 Adet) Çam Ağacı Kesimi ve 600 Adet Çam Ağacı Budaması Satışı
    2. Yapılacağı Yer                  : 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı Bandırma/BALIKESİR ve TSK Öz.Eğt.Mrk.K.lığı Erdek/BALIKESİR
    3. İşe Başlama Tarihi             : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.
    4. İşin Süresi                          : Sözleşmenin yürürlüğe girmesine müteakip işyeri teslim tutanağının imzalanmasını izleyen ilk gün işe başlayacak olup, işin süresi 150 takvim günüdür.
  3. İhalenin
    1. Yapılacağı Yer                  :    6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Çanakkale Asfaltı Bandırma/BALIKESİR
    2. Tarihi ve saati                    :    2 Nisan 2024 Salı günü saat 14:00
  4. İhaleye Katılamayacak Olanlar:
    1. Satışla ilgili birimin amiri, ihale yetkilisi ve görevlileri ile bunların eşleri ve üçüncü dereceye kadar kan ve ikinci dereceye kadar kayın hısımları ile evlatları ve evlat edinenler,
    2. Kamu ihalelerinden yasaklı gerçek ve/veya tüzel kişiler ile bunların yarısından fazla sermayesine ortak oldukları tüzel kişiler,
    3. 2531sayılı Kamu Görevlerinden Ayrılanların Yapamayacakları İşler Hakkında Kanun kapsamına giren şahıslar,
    4. 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardan dolayı hükümlü olanlar,
    5. Örgütlü suçlardan ya da kamu görevlilerine rüşvet vermek suçundan dolayı hükümlü olanlar,
    6. İlgili mercilerce hileli iflas ettiğine karar verilenler.
  5. İhaleye Katılma Şartları ve İstenilen Belgeler:
    1. Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi
        1. Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,
        2.  Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
    2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri
        1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküsü,
        2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
    3. İstekliler adına vekaleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri.
    4. Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen Teklif Mektubunun verilmesi
    5. Şartnamede belirlenen geçici teminat mektubu veya geçici teminatın yatırıldığına dair dekont/makbuz (TR41 0001 0000 4800 0010 0052 06 İşin Adı Yazılacak)
    6. Şartnamenin 8 inci maddesinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,
    7. İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,
    8. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde İş ortaklığının her bir ortağı tarafından bu maddenin  (a), (b) ve (f) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.
    9. Gerçek kişi olması halinde ilk ilan tarihinden sonra alınmış adli sicil kaydı
    10. Tüzel kişi olması halinde, anonim şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, limited şirket ise şirket müdürünün, yoksa ortakların tamamının, kollektif şirket ise ortaklarının tamamının, kooparatiflerde yönetim kurulu üyelerinin ilk ilan tarihinden sonra alınmış adli sicil kaydı
  6. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
    1. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
    2. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve Mal Müdürlüklerine 50 TL (Elli Türk Lirası) doküman satış bedeli yatırılarak makbuz karşılığı  6'ncı Ana Jet Üs K.lığı İhale Komisyon Başkanlığı Çanakkale Asfaltı 10230 Bandırma/BALIKESİR adresinden alınabilir.
  7. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
  8. İstekliler tekliflerini,  iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle iş kaleminin miktarı ile iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
  9. Bu ihalede satışı yapılacak;
  10. İşin tahmin edilen bedeli üzerinden % 3'ünden az olmamak üzere istekli tarafından belirlenir. Bu ihale için geçici teminat en az (3.906,38 TL) olmalıdır.
  11. Geçici Teminatın, Teminat Mektubu olarak sunulması halinde mektubun geçerlilik süresi en az 31/07/2024 tarihine kadar geçerli olmalıdır.
  12. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
  13. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Çanakkale Asfaltı 10230 Bandırma/BALIKESİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir." dedi.

İlan hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın




KAYNAK: İHA