1. Haberler
  2. Haber İlanlar
  3. BAŞKAN MİRZA, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN MİRZA, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediye hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve sürdürülen projeleri yerinde değerlendirmek amacıyla sahada incelemelerde bulundu. Başkan Mirza, ilk olarak 600 Evler Üst Geçidi’nde yapılan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde gözlemledi. Bu bölgedeki iyileştirmelerin hem güvenli geçiş sağlamak hem de bölge trafiğini rahatlatmak açısından önem taşıdığını vurguladı.

Başkan Mirza, daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde gerçekleştirilen önemli bir trafik düzenleme projesini inceledi. Kent merkezinden 600 Evler ve sanayi istikametine giden yolda, sabah saatlerinde oluşan yoğun trafik akışını hafifletmek amacıyla yapılan çalışmalara odaklandı. Başkan, bu projenin, özellikle iş saatlerinde yaşanan sıkışıklığı azaltmayı hedeflediğini belirtti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Yan yol çalışmamız en kısa sürede tamamlanacak,” diyerek, projenin ilerleyişi hakkında bilgi verdi. Ayrıca, bu tür çalışmaların Bandırma’nın ulaşım altyapısını güçlendireceğini ve vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracağını ifade etti.

Bu ziyaretin, Bandırma’nın trafik sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına atılan adımların bir parçası olduğunu belirten Mirza, halkın geri bildirimlerinin de projelerin şekillenmesinde büyük önem taşıdığını kaydetti. Bandırma Belediyesi, bu tür projeleri sürdürülebilir bir şekilde hayata geçirerek, şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN MİRZA, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!