1. Haberler
  2. Gündem
  3. YÜKSEKOVA’DA AFAD GÖNÜLLÜLERİNE KİMLİKLER VERİLDİ

YÜKSEKOVA’DA AFAD GÖNÜLLÜLERİNE KİMLİKLER VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Yüksekova’da verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan 17 gönüllü için kimlik kartı teslim töreni düzenlendi.
Yüksekova İmam Hatip Ortaokulunun konferans salonunda düzenlenen kimlik teslim törenine katılan Kaymakam Mustafa Akın, 17 AFAD gönüllüsüne kimliklerini teslim etti. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Yüksekova’da 17 AFAD gönüllüsüne eğitim verdiklerini söyledi. Amaçlarının eğitim alan gönüllü sayısını arttırmak olduğunu belirten Akın, ‘Buradaki eğitimde her meslekten vatandaşımız var. Gassal, öğrenci ve satış danışmanı gibi mesleklerden vatandaşlarımız da bulunmaktadır. Bu kişiler gönüllü olarak eğitimlerini aldılar. İnşallah ihtiyacımız olmaz, ama ihtiyaç duyulduğunda devlet ve millet olarak afetle mücadele kapsamında çalışmalarımızı daha profesyonel bir şekilde sürdüreceğiz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YÜKSEKOVA’DA AFAD GÖNÜLLÜLERİNE KİMLİKLER VERİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!