1. Haberler
  2. Gündem
  3. VALİ AKSOY, İÇİŞLERİ BAKANI BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

VALİ AKSOY, İÇİŞLERİ BAKANI BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir eşliğinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında düzenlene toplantıya katıldı.
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, düzenlenen İl Valileri, İl Emniyet Müdürleri ve İl Jandarma Komutanları ile Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Vali Aksoy’a Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
VALİ AKSOY, İÇİŞLERİ BAKANI BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!