1. Haberler
  2. Gündem
  3. TEK YÖNLÜ YAN YOLA NEŞTER

TEK YÖNLÜ YAN YOLA NEŞTER

Samsun’a gelişi olan, gidişi olmayan yan yoldaki ’tek yön’ problemi çözülüyor.

featured
0
Paylaş

Samsun’a gelişi olan, gidişi olmayan yan yoldaki ’tek yön’ problemi çözülüyor. Yan yolu çift yönlü hale getirmek için çalışma başlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, özellikle Atakum ilçesi yönünde oluşan trafiği rahatlatmayı hedefliyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki yolun tek yön olan Sheraton Otel ile Batıpark arasındaki 1,2 kilometrelik kısmını hem genişletiyor hem de çift yönlü hale getiriyor. Yan yolda alt yapının ardından asfaltlama çalışmaları sürüyor.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, ‘Çift yönlü olacak yolumuz ile trafik sirkülasyonunu daha hızlı sağlamayı hedefliyoruz. Daha hızlı Samsun hedefiyle çalışmayı sürdürüyoruz’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!