1. Haberler
  2. Gündem
  3. SİLAHLA YARALADIĞI DAMADININ 15 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜĞÜ ŞAHIS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SİLAHLA YARALADIĞI DAMADININ 15 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜĞÜ ŞAHIS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde silahla yaraladığı damadı tarafından yaklaşık 15 bıçak darbesiyle öldürülen kayınpeder, son yolculuğuna uğurlandı.
Küçücek Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan olayda Turhan Kılıçkan (64) ile damadı Y.O.A. (38) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Kılıçkan’ın silahından çıkan 3 kurşun, damadının bacağına isabet etti. Yaralı damat ise kayınpederi Kılıçkan’ı yaklaşık 15 bıçak darbesi ile ağır yaraladı. Kavgayı ayırmak istediği esnada yaralanan K.G. ile kayınpeder Kılıçkan ve damadı Y.O.A. hastaneye kaldırıldı. Kılıçkan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kayınpederi tarafından silahla vurulan Y.O.A. ile kavgayı ayırmak istediği esnada yaralanan K.G.’nin ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Damadı tarafından öldürülen kayınpeder son yolculuğuna uğurlandı
Silahla vurarak yaraladığı damadının bıçak darbeleri ile öldürdüğü Turhan Kılıçkan, Karapürçek Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan, kayınpederini öldüren Y.O.A.’nın eşi E.K. ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİLAHLA YARALADIĞI DAMADININ 15 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜĞÜ ŞAHIS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!