Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Erzurum’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun uğradığı taşlı saldırıyı kınadı. Terör örgütlerinden ve çetelerden medet uman anlayışın sonunu getireceklerini ifade eden Sarı, “Bu yolda ne yaparlarsa yapsınlar asla geri adım atmayacağız” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Erzurum’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun uğradığı saldırıyı kınadı. Kaybetme korkusunun vatandaşları hedef aldığını ifade eden Sarı, “14 Mayıs’ta demokrasi kazanacak. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

“ÇETELERDEN MEDEN UMAN ANLAYIŞIN SONUNU GETİRECEĞİZ”

Toplumu ayrıştıran zihniyete asla izin vermeyeceklerini söyleyen Serkan Sarı, şöyle devam etti; “Hep birlikte milli birlik ve beraberliğimizle terör örgütlerinden, mafyalardan, çetelerden, uyuşturucu baronlarından medet uman anlayışın sonunu getireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun vurguladığı gibi ‘Sana Söz’ diyerek çıktığımız bu yolda ne yaparlarsa yapsınlar asla geri adım atmayacağımızın bir defa daha altını çiziyorum.”

“ASLA KORKMUYORUZ!”

Türk Bayrakları ile süslenmiş, kadınların, çocukların olduğu bir miting alanına saldırının asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Sarı, “Kaybetme korkusu öfkeye dönüştü. O öfke ve korku bugün masum vatandaşlarımızı hedef aldı. Asla korkmuyoruz. Bizler bu ülkenin geleceğini hep birlikte kuracağız. Kuracağımız iktidar yandaşların, mafyaların, saltanat düşkünlerinin değil, halkın iktidarı olacak! Son 1 hafta! Sabredin. Barışı, huzuru, sevgiyi bu topraklara aşılayacağız” açıklamasını yaptı.

Saldırının sorumluların hukuk önünde hesap vermesini beklediklerini dile getiren Serkan Sarı, İmamoğlu’na ve yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.




KAYNAK: İHA