1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN I KERİM OKUNDU

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN I KERİM OKUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan Emniyet Müdürlüğünce şehitler için Kur’an-ı Kerim okutuldu.
28 Eylül 1994 tarihinde Erzincan merkeze bağlı Kılıçkaya köyü kırsalında teröristlerle girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olan Enes Bediz ve tüm şehitler adına İl Emniyet Müdürlüğü Yenişehir Şehit Enes Bediz Polis Merkezi Amirliği personelince; İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba, müdür yardımcıları ve farklı illerden gelen şehidin birlikte mesai yaptığı Özel Hareket Şube Müdürlüğünden emekli meslektaşlarının katılımıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti düzenlendi.
Emniyet Müdürü Zafer Baybaba düzenlenen programda, ’30 yıl sonra şehidimizi unutmayan her daim ailesinin yanında olan bugün kendisini anmak üzere Erzincan ilimize gelerek bizleri onurlandıran aynı zamanda gururlandıran teşkilatımızın birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini gösteren, emekli olmuş ama vatan ve bayrak sevgisiyle kenetlenmiş kahraman özel harekat personelimize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN I KERİM OKUNDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!