1. Haberler
  2. Gündem
  3. MUDANYA’DA ‘KİTABINI AL DA GEL’ MEYDANI DOLDURDU

MUDANYA’DA ‘KİTABINI AL DA GEL’ MEYDANI DOLDURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mudanya’da vatandaşlar Kütüphaneler haftasında, kitap okumaya teşvik hedefiyle ‘Kitabını al da gel’ sloganıyla Mütareke Meydanında kitap okudu.
19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kütüphaneler Haftası’nı, kitap severlerin katılımıyla özel bir etkinlikle kutladı. ‘Kitabını al da gel’ sloganı altında düzenlenen etkinlik, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Katılımcılar Mudanya Mütareke Meydanı’nda bir araya gelerek, getirdikleri kitapları okudu.
Etkinlik çerçevesinde katılımcılar tarafından getirilen kitaplar, Siteler Mahallesi Kütüphanesi’ne bağışlanacak. Bu bağışlarla hem kitap okuma alışkanlığının teşvik edilmesi hem de kütüphane koleksiyonunun zenginleştirilmesi hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MUDANYA’DA ‘KİTABINI AL DA GEL’ MEYDANI DOLDURDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!