1. Haberler
  2. Gündem
  3. KÜÇÜK EYMEN’DEN 23 NİSAN’DA GURURLANDIRAN PERFORMANS

KÜÇÜK EYMEN’DEN 23 NİSAN’DA GURURLANDIRAN PERFORMANS

sınıf öğrencisi Eymen Yiğit Yıldız, 23 Nisan kutlamalarında bando takımını başarıyla yöneterek büyük alkış topladı.

featured

Tokat’ta 3. sınıf öğrencisi Eymen Yiğit Yıldız, 23 Nisan kutlamalarında bando takımını başarıyla yöneterek büyük alkış topladı.
Neslihan ve İlyas Yıldız çiftinin 3. sınıfa giden oğulları Eymen Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhuriyet Kent Meydanı’nda düzenlenen kutlama programında büyük bir görev üstlendi. Minik Eymen, tören alanında bando takımını başarıyla yönetti. Kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği etkinlikte Eymen’in sahnedeki özgüveni ve disiplini büyük alkış topladı. Hem öğretmenlerinin hem de ailesinin gurur kaynağı olan Eymen, 23 Nisan coşkusuna damga vuran isimlerden biri oldu.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.