1. Haberler
  2. Gündem
  3. KANATLI ETİ PARÇALAMA TESİSİNDE DENETİM YAPILDI

KANATLI ETİ PARÇALAMA TESİSİNDE DENETİM YAPILDI

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte faaliyet gösteren kanatlı eti parçalama tesisinde kontrol ve denetim yapıldı.

featured
0
Paylaş

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte faaliyet gösteren kanatlı eti parçalama tesisinde kontrol ve denetim yapıldı.
Ekipler tarafından tesis içerisinde yapılan denetimde işletmenin soğuk hava depolarında bulunan tavuk ürünlerinin son tüketim tarihleri ve parçalama ünitesi kontrol edildi. Ürünlerin muhafaza koşullarının ve yapılan üretimin hijyen esaslarına uygunluğuna bakıldı.
Ayrıca, gıda kontrol görevlileri tarafından işletme yönetimi ve çalışanlarına gıda güvenliği ve hijyeni hakkında bilgilendirme yapıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!