1. Haberler
  2. Gündem
  3. EVİN BANYOSUNDA MAHSUR KALAN BAYKUŞU İTFAİYE EKİBİ KURTARDI

EVİN BANYOSUNDA MAHSUR KALAN BAYKUŞU İTFAİYE EKİBİ KURTARDI

Ordu’da bir evin banyosuna giren ve mahsur kalan baykuş, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

featured

Ordu’da bir evin banyosuna giren ve mahsur kalan baykuş, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Ünye ilçesi Çınarlık Mahallesi Nilüfer Sokakta 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairenin banyosuna giren ve mahsur kalan baykuş ev sahipleri tarafından fark edildi. Durumun bildirilmesi üzerine hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, baykuşun kurtarılması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma ile mahsur kalan baykuş kurtarılarak doğaya salındı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.