1. Haberler
  2. Gündem
  3. DEPREMDE YIKILAN BİR CAMİ DAHA YENİDEN İNŞA EDİLDİ

DEPREMDE YIKILAN BİR CAMİ DAHA YENİDEN İNŞA EDİLDİ

Düzce’de 2022 yılında meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar alarak yıkılan Bataklıçiftlik köyü cami yeniden inşa edilerek hizmete alındı.

featured

Düzce’de 2022 yılında meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar alarak yıkılan Bataklıçiftlik köyü cami yeniden inşa edilerek hizmete alındı.
Düzce’de 2 yıl önce meydana gelen depremin ardından ağır hasar alarak yıkılan 22 camiden birisi olan Bataklıçiftlik köyü cami düzenlenen açılış programı ile hizmete açıldı. Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Düzce Milletvekili Ercan Öztürk’ün de katıldığı açılış programında caminin yapılmasına destek veren hayırsever vatandaşlara teşekkür edildi. Açılışta konuşan Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, ’23 Kasım Düzce Depremi’nde aldığı ağır hasar sonucu yeniden inşa edilen Bataklıçiftlik Köyü Cami’nin açılışını gerçekleştirdik. Her harcında bir dua, her taşında bir umut olan bu mabedin inşasına destek veren tüm hayırseverlerimizin, Rabb’im niyetlerini kabul, emeklerini makbul eylesin. Bataklıçiftlikli kardeşlerimizin gönül dünyasına ışık olacak camimiz hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.