Balıkesir Demokrat Gazetesi 34 yılı geride bıraktı, 35. yayın yılına adım attı.

Balıkesir’deki yerel gazeteler arasında farklı bir yeri olan ve 1 Ocak 2021 tarihinde İnci Medya bünyesine dahil olan İmtiyaz Sahipliğini Arzu Güler’in yaptığı Demokrat Gazetesi istikrarlı yayın hayatına bir yaş daha büyümenin sevincini ekledi.

Balıkesir Demokrat Gazetesi imtiyaz sahibi Arzu Güler; “Haberlerimizde hep doğru ve objektif olmak adına ilkelerimizden taviz vermemeye yoğun çaba gösterdik. Bu da Balıkesir halkının bizlere duyduğu güven ve destek sayesinde olmuştur.

Tüm bunların ötesinde Kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyetin ilelebet payidar kalması adına açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Başta Balıkesirli okuyucularımız olmak üzere internet aracılığıyla tüm dünya üzerinden bizi takip eden ve okuyan okuyucularımız, köşe yazarlarımıza, kurulduğu günden bugüne kadar gazetemize emek veren, gazetemizin bu önemli başarısında payı olan, bu günlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Haktan ve haklıdan yana olanların desteği ile doğru bildiğimiz yolda ilk günkü coşkumuzla özveriyle yürümeye devam ettik, ediyoruz, edeceğiz” dedi.

 




KAYNAK: İHA