Susurluk Balıkesir arasında yolcu taşımacılığı yapan Akın Kooperatifi Susurluk Balıkesir Otobüs Saatleri yeni güncellemesini duyurdu. Yeni saatler nasıl? Detaylar haberimizde….

 

Susurluk Balıkesir arasında yolcu taşımacılığı yapan Akın Kooperatifi Susurluk Balıkesir otobüs seferleri değişti. 20 dakikada bir olan otobüs saatlerini yarım saate çıkararak yolcuları mağdur eden otobüs firması, yolcular tarafından ağır eleştirildi. Yolcu kapasitesinin fazlasını alan otobüs firması yolcuları mağdur ederek, gerginliğe sebep oldu.

Akın Kooperatif getirdiği güncellemeler ili ilgili yaptığı açıklamada saat değişikliğinin yolcu talepleri, trafik yoğunluğu ve kış şartları göz önünde bulundurularak yapıldığı belirtildi. Açıklamada, yeni saatlerin yolculara daha iyi bir hizmet sunmayı amaçladığı ifade edildi.

Balıkesir Akın Kooperatifi Yazıhanesinde oluşan kalabalık çevredekiler tarafından dikkat çekerken, yolcular içinde gerginliğe sebep oldu.

Yolcuların yaptığı açıklamada ise; "Mağdur olmaktan çok sıkıldık, paramızla rezil oluyoruz. Herkesin işi gücü var" denildi. 

YENİ SAATLER NASIL?

Akın Kooperatifi’nin yaptığı yeni saatlere göre, Susurluk’tan ilk otobüs 06:30’da, son otobüs ise 19:45’te hareket ediyor. Balıkesir Yazıhanesi’nden ilk otobüs 07:20’de, son otobüs ise 20:30’da hareket ediyor. Balıkesir Terminali’nden ise ilk otobüs 08:45’te, son otobüs ise 20:45’te hareket ediyor.

 

HABER MERKEZİ