Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından hain darbe girişiminin yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında bir başka program Öğrenci Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” konulu panel oldu. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliklere Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. Gen. Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın üstlendiği panele Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsmail Şahin ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fırat Purtaş konuşmacı olarak katıldı.

Önemli konuların ele alındığı, şehit ve gazilerin saygı ve minnetle yâd edildiği program sonrası Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsmail Şahin ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fırat Purtaş’a hediye takdimi gerçekleştirilirken Üniversite yemekhanesinde tüm misafirlere yemek ikramı yapıldı.

 




KAYNAK: İHA