1. Haberler
  2. Gündem
  3. BANDIRMA YEŞİLÇOMLU’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI

BANDIRMA YEŞİLÇOMLU’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’ya bağlı Yeşilçomlu Mahallesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinlerini ve davetlileri bir araya getirdi. Mübarek Ramazan ayının son günlerinde gerçekleşen iftar organizasyonuna yoğun katılım sağlandı.
İftar programına Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Bayram Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Yeşilçomlu Mahalle Muhtarı Süleyman Öztaş ve çevre köy muhtarları katılım gösterdi.
Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar programında, misafirlere geleneksel lezzetlerden oluşan özel bir menü ikram edildi. İftar sonrasında mahalle kahvelerinde çay eşliğinde sohbetler devam etti.
Yeşilçomlu’nun Kavunu Türkiye’ye Açılıyor
Yeşilçomlu Mahallesi, sadece iftar organizasyonu ile değil, aynı zamanda Türkiye genelinde ün kazanmaya başlayan mis kokulu kavunlarıyla da dikkat çekiyor. Bölgenin verimli topraklarında yetişen Yeşilçomlu kavunu, hem lezzetiyle hem de kokusuyla tüketicilerden büyük ilgi görüyor.
Programın sonunda Muhtar Süleyman Öztaş, iftara katılan misafirlere ve mahalle halkına teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Mahalle sakinleri ise bu geleneğin her yıl devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANDIRMA YEŞİLÇOMLU’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!