1. Haberler
  2. Gündem
  3. AMASYALI ÇİFTÇİ TARLASINA TRAKTÖRÜYLE TÜRK BAYRAĞI ÇİZDİ

AMASYALI ÇİFTÇİ TARLASINA TRAKTÖRÜYLE TÜRK BAYRAĞI ÇİZDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan genç bir çiftçi, tarlasına traktörüyle Türk bayrağı çizdi. Bugün 26 yaşına giren çiftçi Eren Yiğit, doğum gününü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu şekilde birlikte kutladı.
Geçen yıl tarlasına traktörüne taktığı pullukla ’Cumhuriyet’ yazarken askerlerin helikopterden çektiği görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı tarafından ‘Cumhuriyet sevgisini tarlasına yazacak kadar devlet ve millet sevdalısı çiftçimizi, yürekten selamlıyoruz’ notuyla paylaşılan Eren Yiğit, bul yılda aynı heyecanla tarlasına ay-yıldız işleyip Türk bayrağı çizdi.
Yakup köyünde çiftlik yaparak geçimini sağlayan 28 Ekim 1998 doğumlu Yiğit, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ dediği günün yıl dönümünde doğmak benim için ayrı bir gurur verici. Bu yılda Türk bayrağımızı çizmeye çalıştım. Cumhuriyetimizin 101. yaşı kutlu olsun’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AMASYALI ÇİFTÇİ TARLASINA TRAKTÖRÜYLE TÜRK BAYRAĞI ÇİZDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!