1. Haberler
  2. Gündem
  3. 7 İLİN KATILDIĞI ’TATBİKAT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’ DÜZENLENDİ

7 İLİN KATILDIĞI ’TATBİKAT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’ DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’ın da bulunduğu 7 ilde gerçekleşen Bingöl Bölge Düzeyi Deprem Tatbikatı sonrası ’Tatbikat Değerlendirme Toplantısı’ düzenlendi.
AFAD Başkanı Oktay Memiş’in başkanlığında düzenlenen toplantıya 7 ilin valisi, video konferans sistemi (VKS) üzerinden katıldı. Toplantıda gece saatlerinde Bingöl başta olmak üzere Erzincan, Tunceli, Erzurum, Elazığ, Muş, Diyarbakır illerinde gerçekleştirilen ve 24 saat sürecek olan deprem tatbikatı ele alındı.
Toplantıda, tatbikatla senaryo gereği depremden etkilenen il ve ilçelere Türkiye Afet Müdahale planı çerçevesinde müdahale edildiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
7 İLİN KATILDIĞI ’TATBİKAT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’ DÜZENLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!