Belediye ekipleri Cennetayağı Mahallesi’nde temizlik, Hekimzade Mahallesi’nde ise yol tamiratı çalışmalarına devam ediyor.
Edremit Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, Cennetayağı Mahallesi’nde 6022 ve 6031. sokaklar arasında yer alan yeşil alanda detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Belediyeden yapılan açıklamada, daha temiz bir kent hedefi doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtilerek, vatandaşların çevre duyarlılığına ve desteğine dikkat çekildi. Açıklamada, Edremit’in doğal güzelliklerinin korunması için ortak hareket edilmesi ve çevrenin temiz tutulması çağrısı yapıldı.
Öte yandan, Hekimzade Mahallesi Çınarlı Çeşme Caddesi’nde yol tamirat çalışmalarının devam ettiği bildirildi.








