Bandırma Ticaret Oda (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, BTO üyesi Dardarlar Turizm A.Ş.'nin ortağı ve yetkilisi Hakan Aydın ile bir araya gelerek ulusal ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dardarlar Turizm A.Ş.'nin ortağı ve yetkilisi Hakan Aydın, DRD Hotels bünyesindeki Wyndham Hotels & Resorts iş birliğiyle Türkiye'ye Dolce Markasını getiren ilk otel grubu olduklarını ve 95'ten fazla ülkedeki 9,200 otel ile iş birliği yaptıklarını paylaştı. Aydın, üç farklı marka altında gerçekleştirdikleri otel açılışlarıyla ortaklıklarını genişlettiklerini belirterek, Wyndham'ın global gücü ve teknolojileriyle misafir deneyimini ileriye taşıdıklarını vurguladı. Özellikle Datça'daki yeni açılışlarının üst segmentte konaklama imkanları sunduğunu dile getirdi.

Elde edilen başarılardan dolayı mutluluk duyduğunu belirten BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, “Üyelerimizin sınırlarımızı aşar nitelikte farklı şehirlerde yatırımlarını görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Ulusal ve uluslararası alanlarda elde etmiş oldukları başarılarla gurur duyuyoruz. Her türlü destek için hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ