Susurluk ve Erdek’te ticaret odası ve borsalarını ziyaret etti, Bandırma'da düzenlenen ödül törenine ve Bandırma Borsa Lisanslı Depoculuk A.Ş. tesislerinin açılışına katılan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, bölge ekonomisine katkı sağlayacak projeleri masaya yatırdı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Susurluk Ticaret Odası ve Susurluk Ticaret Borsası’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde bulundu. İlçe oda ve borsası yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi.

Hisarcıklıoğlu, daha sonra Bandırma’da Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen müşterek ödül törenine katıldı. Törende ödül alan girişimciler kutlanırken, aynı zamanda Bandırma Borsa Lisanslı Depoculuk A.Ş. tesislerinin açılışı gerçekleştirildi. Yeni lisanslı deponun bölge tarımına önemli katkılar sunması bekleniyor.

Programın son durağı olan Erdek Ticaret Odası’na yapılan ziyarette de misafirperverlikleri için teşekkür edilerek program sona erdi.

 

HABER: BUSE ASLAN