İstanbul Sanayi Odası, 'İSO İkinci 500' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Geçtiğimiz yıl listenin 407. Sırasında yer alan Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri San. Ve Tic A.Ş bu yıl listenin 397. sırasında yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), haziran ayında açıkladığı “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının ardından, 500 Büyük şirketlerine nazaran daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” (İSO İkinci 500) araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri San. Ve Tic A.Ş listede kendine yer buldu. Geçtiğimiz yılda listeye girme başarısı gösteren Tellioğlu 1 milyar 522 milyon 098 bin 314 TL üretimden satış rakamına ulaşarak listedeki sıralamasını 10 basamak arttırdı ve 397’inci sırada yer aldı.

 

İSO'nun açıkladığı bu liste, Türkiye'deki sanayi kuruluşlarının performansını değerlendirerek, ekonomik büyümeye katkı sağlayan önemli aktörleri öne çıkarıyor. Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri'nin bu listede yükselmesi, şirketin gelecekte de büyüme potansiyelini sürdüreceğine işaret ediyor. İSO'nun “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırması, küçük ve orta ölçekli sanayi kuruluşlarının ekonomik yapıya katkılarını ortaya koyarken, Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri gibi şirketlerin bu alandaki başarıları da dikkat çekiyor.

 

 

Haber: Buse ASLAN