1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. SAMSUN’DA SİMİT VE PASTA FIRINLARI DENETLENDİ

SAMSUN’DA SİMİT VE PASTA FIRINLARI DENETLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, simit ve pasta imalatı yapan fırınlara hijyen, fiyat ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.
İlkadım Belediyesi zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk salığının korunması, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek ve tüketicilerin korunması amacıyla denetimlerini sürdürüyor. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son olarak ilçe sınırları içerisinde simit ve pasta imalatı yapan fırınları denetledi.

‘Halk sağlığı için denetimler sürüyor’
Denetimlerin titizlikle yapıldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ‘İlçemizde vatandaşlarımızın sağlığına ve huzuruna önem veriyor, dikkat ediyoruz. Bu noktada Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, özellikle halkın sağlığına direkt etki eden gıda üretim tesislerinde, marketlerde, restoranlarda denetimlerini titizlikle ve düzenli bir şekilde sürdürüyor. Hemşehrilerimizin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için ekiplerimiz daima sahadalar. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesi ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için tüm önlemlerimizi almış durumdayız. İnsan odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SAMSUN’DA SİMİT VE PASTA FIRINLARI DENETLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!