Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz'un katılımıyla gerçekleşti.
Akademik Kurul Toplantısı'na Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile tüm akademik personel katılım sağladı. Toplantıda eğitim ve kalite süreçleri ile öğrenci ve personel memnuniyeti gibi konular ele alındı.
Düzenlenen Akademik Kurul toplantısında konuşan Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Onyedi Eylül Üniversitesi’nin, stratejik planları doğrultusunda hedeflerine ulaşması, daha iyi yerlere gelmesi ve bunun için yapılması gerekenleri dile getirdi ve bu bağlamda akademisyenlere büyük görevler düştüğünü belirtti. Akademik Kurul Toplantısı, Rektör, akademisyenlerden gelen soruları cevaplandırması ve görüş alışverişi ile son buldu.
Akademik Kurul Toplantısı öncesinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi binası, derslikleri ve laboratuvarlarını gezen Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail Boz, binanın fiziki yapısı, mevcut durumu ile ihtiyaç duyulan araç gereçler hakkında bilgiler aldı.
HABER: BUSE ASLAN
Yorum yapın