1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. PAZARYERİ’NE 8 MİLYON TL HİBE DESTEĞİNİ MÜJDELEDİ

PAZARYERİ’NE 8 MİLYON TL HİBE DESTEĞİNİ MÜJDELEDİ

Pazaryeri Başkanı Zekiye Tekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ilçelerine 8 milyon TL değerinde hibe desteği sağlayacağını söyledi.

featured

Pazaryeri Başkanı Zekiye Tekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ilçelerine 8 milyon TL değerinde hibe desteği sağlayacağını söyledi.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bakanlıktan 4 milyon değerinde 1 adet iş makinası ve 4 milyon lirada şartlı bağış olmak üzere toplam 8 milyon TL değerinde hibe desteği alındığını belirterek bu hibenin ilçenin gelişimi için önemli bir adım olduğuna dikkat çekti. Alınan hibeyle hem çevre projelerinin hızlanacağını hem de belediyenin hizmet kapasitesinin artacağını vurgulayan Başkan Tekin, ‘İl Başkanı Serkan Yıldırım, Milletvekilimiz Halil Eldemir, Murat Kurum Bakanımız ile yapmış oldukları görüşmede ilçemize destek oldular. Bu destek, Pazaryeri’mizin geleceği için çok değerli bir katkı. Çevre ve şehircilik alanında yapacağımız projelerle ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu yeterli mi tabi ki değil. Güzel ilçemiz daha fazlasını hak ediyor. İşte bizde halkımızın desteği ile daha fazlası için canla başla çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.