1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 23. HALK EKMEK’İN BÜFESİNİ AÇTI

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 23. HALK EKMEK’İN BÜFESİNİ AÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların hem ekonomik hem de kaliteli sıcak ekmek tüketimine destek olmak amacıyla 23. ‘Merkezefendi Halk Ekmek’i büfesini Gümüşçay Mahallesi’nde hizmete açtı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki faaliyetlerine devam ediyor. Belirli periyotlar ile her geçen gün büfe sayısı artan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ ilçe geneline yayılıyor. Gümüşçay Mahallesi’ne kurulan büfe ile ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfe sayısı 23’e yükseldi. Yeni büfe Gümüşçay Mahallesi 4209 sokakta bulunan park içinde hizmet veriyor. Hane bütçelerine destek olması amaçlanarak kurulan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri artık 23 ayrı noktada hizmet veriyor. Merkezefendililerin hem ekonomik hem de kaliteli sıcak ekmek tüketimine katkı sağlayan büfelerde ekmek satışları, sabahın erken saatlerinde başlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 23. HALK EKMEK’İN BÜFESİNİ AÇTI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!