1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. KÜTAHYA’DA TAKE PROJELERİNDEN DOMATES VE BİBER ÜRETİM ALANLARI DENETLENDİ

KÜTAHYA’DA TAKE PROJELERİNDEN DOMATES VE BİBER ÜRETİM ALANLARI DENETLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personellerince ‘Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)’ projesi çerçevesinde yüzde 50 hibeli dağıtılan domates ve biber fide dikim alanlarının kontrol edildiği bildirildi.
Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce yürütülen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)’ projesi faaliyetleri arasında yüzde 50 hibeli dağıtılan domates ve biber fide dikim alanları Kütahya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personellerince kontrol edildi. Üreticilerin üretimden memnun oldukları, elde ettikleri ürünleri de semt pazarlarında direk tüketiciyle buluşturdukları gözlemlendi. Üreticiler birim alandan önceki yıllara oranla daha iyi gelir elde ettiklerini ve aile ekonomisine önemli derecede katkı sağladıklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KÜTAHYA’DA TAKE PROJELERİNDEN DOMATES VE BİBER ÜRETİM ALANLARI DENETLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!